Cubes škola je mesto gde cete napraviti Vaše prve korake u IT karijeri.

O školi

Kada radite dugo godina, vredno i požrtvovano, bogato iskustvo i neprocenjivo znanje stižu kao logičan sled događaja. Mi smo u tome uspeli. Ali naš uspeh nije potpun. Pravo zadovoljstvo je podeliti i umnožiti stečeno znanje. Iz te ideje se rodila naša škola, koju zbog principa obuke i načina držanja nastave, ne možemo jednostavno nazvati školom, jer se kod nas ne stiču samo programerska znanja.

Naši kursevi su više od "običnih kurseva". Upisom u školu ne postajete samo polaznik - student, već naš novi kolega i deo našeg tima, a to znači da svi radimo zajedno.

Koji su preduslovi za školu

Otvoreno priznajemo, od Vas očekujemo da date svoj maksimum, vredno radite, pohađate nastavu, rešavate domaće zadatke samostalno, i da se kasnije uključite u tim i odgovorno ispunjavate svoje obaveze. Ako ste doneli odluku da postanete programer i da gradite Vašu IT karijeru, svesni ste da to treba shvatiti ozbiljno kako biste ostvarili Vaš i naš cilj, a to je da dobijete dobro plaćen posao i postanemo kolege.

Ne želimo da Vam dajemo lažna obećanja, kako je potrebno da samo dođete kod nas, uplatite novac za školovanje ili dobijete stipendiju i da Vas nakon toga čeka crveni tepih ispred ulaza u veliku IT kompaniju. Svi koji Vam to obećavaju pričaju Vam nerealnu priču. Ako ste doneli odluku da upišete školu, treba da steknete znanja sa kojima nakon škole možete dobiti posao.

Svi smo svesni da bez prakse, ne može se razmišljati o poslu. A to je nama prioritet. I budimo realni, za period od 6 meseci ili godinu dana nije moguće postati programer, ako niste spremni da vredno radite sa nama. Prvo da naučite teoriju, a onda da praktično sve to isprobate. Kada upišete Cubes školu Vaši profesori su 24h dostupni za Vas, i daće sve od sebe da Vam prenesu znanje i iskustvo, ali to treba biti podržano i sa Vaše strane.

Način rada

Upisom u školu Vi dolazite u našu firmu i radite sa nama. Učite radeći. Naravno, da ćemo prvo savladati teoriju, ali nakon toga, Vi ćete već dobiti Vaš prvi, "pravi" projekat. Uključićete se u tim i dobiti prve zadatke.

Nakon škole

Ako ste mislili da se sve završava nakon poslednjeg predavanja, pogrešili ste. Tek tada počinje naša saradnja. Mi treba zajedno da ostvarimo jedan cilj, a to je VAŠ POSAO. Još tokom školovanja mi ćemo zajedno raditi na definiciji Vašeg poslovnog profila. Imamo ceo tim vrednih kolega koji rade na Vašem novom poslovnom profilu. Takođe postajete i deo svih velikih baza za IT poslove, kako domaćih tako i svetskih. Praktično, mi tražimo posao za Vas.

Kada sve ovo znate, ako ste sigurni da želite da budete deo jedne uspešne IT kompanije, nemojte da se razmišljate da li treba da upišete Cubes školu ili ne, ovo je ono što svi traže. Biće teško, priznajemo, ali svaki trud se isplati jer smo mi tu, spremni da Vam svoje dragoceno znanje prenesemo i radimo naporno sa Vama.

Korišćenjem ovog sajta prihvatate upotrebu kolačića. Saznajte više