Online kursevi
Pronađi svoj kurs
Cubes School
Podrška

IT praksa
u kompaniji Cubes

U Cubes školi verujemo da je praksa jako važna faza u razvoju vaše karijere i znamo koliko je značajno pružiti priliku mladim talentima da primene svoje znanje u praksi i izgrade svoje veštine. Zato smo odlučili da našim polaznicima pružimo mogućnost sticanja praktičnog iskustva direktno u našoj kompaniji.

prisustvo

Prisustvo na predavanjima

Da biste se prijavili na praksu, prvi uslov je da ste prisustvovali predavanjima ili bili aktivni tokom njih. Odnosno, ukoliko pratite online kurs, potrebno je da ste pregledali sve lekcije i ispunili sve zadate obaveze.

Zadaci

Redovno obavljanje zadataka

Druga ključna komponenta je redovno i uspešno obavljanje zadataka. To podrazumeva da su polaznici na vreme radili domaće zadatke i uspešno primenjivali stečeno znanje kroz njihovo rešavanje.

Projekat

Kvalitetan završni projekat

Važno je istaći kvalitetno izrađen završni projekat kao priliku da se primeni celokupno znanje stečeno tokom kursa. Ovaj projekat pruža polaznicima iskustvo slično onom koje će im biti potrebno u stvarnom radnom okruženju.

Motivacija

Motivacija za usavršavanjem

Motivacija za usavršavanje i želja za sticanjem novih znanja, napretkom i samoinicijativa u učenju je faktor koji utiče na odabir praktikanata. Predavači pažljivo prepoznaju i podržavaju energiju i trud koji polaznici pokazuju.

IT karijera


Prijava i selekcija kandidata

Prijave su uvek otvorene, ali je bitno naglasiti da se prijem praktikanata organizuje kada postoje projekti na kojima bi oni bili angažovani, što je najšečće nekoliko puta godišnje. Naš cilj nije samo pružiti praksu, već omogućiti stvarno korisno iskustvo. Zato želimo biti sigurni da praksa odgovara vašim interesima i da imamo projekte koji odgovaraju vašim veštinama.

Ukoliko ispunjavate navedene uslove, možete aplicirati slanjem svog CV-ja i motivacionog pisma na e-mejl school@cubes.rs. Nakon toga, očekuje vas razgovor sa našim HR-om, kao i tehnički intervju sa budućim tim liderom. Kandidati koji budu odabrani za praksu potpisuju ugovor o neplaćenoj praksi i započinju svoj rad u kompaniji cubes u periodu od 3 ili 6 meseci.


Mogućnost zaposlenja

Nakon uspešno završene prakse, postoji mogućnost zaposlenja u kompaniji Cubes. Međutim, ovo zavisi pre svega od uloženog truda praktikanata, kao i trenutnih potreba za novim zaposlenima u našoj kompaniji.

U Cubes School-u verujemo u vašu sposobnost i trud. Spremni smo da vam pružimo priliku da napredujete i izgradite svoju karijeru. Prijavite se za praksu i postanite deo naše inspirativne radne zajednice!