Online kursevi
Pronađi svoj kurs
Cubes School
Podrška

Način plaćanja

Kada su u pitanju pogodnosti za plaćanje kurseva, Cubes škola svojim polaznicima izlazi u susret.

Načini plaćanja:

Plaćanje u celosti

Za sve polaznike koji kurs plaćaju u celosti, Cubes School obezbeđuje 15% popusta na cenu kursa. Polaznici online kurseva dobijaju pristup platformi odmah nakon evidentirane uplate, dok je za polaznike tradicionalne nastave plaćanje obavezno pre početka održavanja kursa.

Plaćanje na rate

Cubes škola nudi polaznicima i opciju plaćanja na rate. Maksimalan broj rata je 12, osim za Kurs Digitalnog marketinga, za koji je maksimalan broj rata 6. Polaznici online kurseva dobijaju pristup platformi odmah nakon evidentirane uplate prve rate, dok je za polaznike tradicionalne nastave plaćanje prve rate obavezno pre početka održavanja kursa.

Svi polaznici polaznici potpisuju Ugovor o pružanju obuke i Dodatak 1 – Plan i program obuke.

Plaćanje možete izvršiti na sledeće načine:

1. Online karticom – Sa našeg sajta bićete preusmereni na sigurno okruženje za plaćanje-IPG WsPay. Plaćanje je moguće DINA, VISA, MASTER, AMEX i MAESTRO debitnim i kreditnim karticama.

2. Uplatnicom – Na e-mail će vam stići predračun, sa svim potrebnim podacima za uplatu. Operater će vam potvrditi ispravnost uplate, čim bude vidljiva na izbodu banke.

3. Instant plaćanje – IPS skeniranje –  Brzo i sigurno plaćanje skeniranjem IPS QR koda mBanking aplikacijom vaše banke.

Virmanski

Ukoliko ste vlasnik firme ili zaposleni u firmi koja će platiti vaš kurs, nudimo vam opciju virmanskog načina plaćanja. Cubes škola nudi opciju potpisivanja ugovora o školovanju odgovarajućeg kadra za potrebe pravnih lica.

Stipendije

Kompanija Cubes u određenim semestrima stipendira određeni broj polaznika kursa, uz obavezu potpisivanja Ugovora o pružanju obuke i stipendiranju, a sve o uslovima stipendiranja možete pročitati na stranici Stipendija.