Java Basic

125 lekcije


Kondicionali i petlje

Cubes platforma za učenje

Cubes platforma za učenje je softversko rešenje nastalo u Cubes kompaniji i nalazi se u njenom vlasništvu. Na njoj su radili kako programeri tako i polaznici kurseva naše škole. U radu su bili uključeni polaznici sa kurseva Frontend, PHP Backend, Android i IOS. 

Platforma vam omogućava online gledanje lekcija i rešavanje domaćih zadataka. Na profilu možete pratiti svoj napredak tokom kursa ali i komunucirati sa mentorima preko duskusija na lekcijama. Svaki domaći zadatak pregledaju mentori i pored ocene uvek ćete dobiti detaljan opis o tome šta je dobro odrađeno u domaćem a šta bi trebalo izmeniti. Da bi mogli da nastavite sa kursom morate da imate minumum 51% na svakom domaćem i rezultati na domaćim zadacima ulaze u konačan rezultat na kraju kursa. 

Preko platforme možete da ocenite svaki kurs koji ste pohađali, možete prijaviti smetnje u radu ali i poslati komentar o tome šta vam se svidelo na kursu a šta ne. Svaki komentar koji nam pošaljete svakako će koristiti za poboljšavanje kurseva.

U kartici uplatnice možete videti sve informacije o istoriji plaćanja kao i o uplatnicama koje tek dolaze. 

CV generator je poseban modul koji će vas na jednostavan način voditi kroz kreiranje dobrog CV.

Korišćenjem ovog sajta prihvatate upotrebu kolačića. Saznajte više