WordPress kurs

95 lekcije


Wordpress CMS

Database - SQL

WordPress - Custom Theme

WordPress Course Introduction

Dobrodošli na WordPress kurs.

WordPress je vodeći CMS na tržištu i oko 30% svih web sajtova napravljeno je u njemu. Wordpress se koristi za izgradnju web sajtova različitih namena: od sajtova za blog, online prodavnica, poslovnih web sajtova, do sajtova za društvene mreže, foruma itd. Zbog toga su potrebe za Wordpress programerima  sve veće.

Na našem online Wordpress kursu savladaćete kompletnu Wordpress platformu, od početka ka naprednijim funkcionalnostima. Naučićete kako da napravite blog, CMS, online e commerce i još mnogo toga. Ono što je najznačajnije kod WordPress-a jeste to što poseduje veliku biblioteku tema, koje ćete naučiti da implementirate, uz korišćenje različitih plugin-ova. Pored toga, naučićete kako da razvijate sopstvene teme za WordPress, uz korišćenje Frontend tehnologija - HTML, CSS, JavaScript, kao i programskog jezika PHP.

Na ovom predavanju upoznaću vas na samom pocetku sa jednim celokupnim procesom izrade WEB Sajta, od klijentove ideje do krajnje realizacije. Sagledaćemo uloge svakog od učesnika u procesu.

Na samom kraju ovog predavanja predstaviću vam agendu, odnosno plan i program ovog kursa.

Korišćenjem ovog sajta prihvatate upotrebu kolačića. Saznajte više