Online kursevi
Pronađi svoj kurs
Cubes School
Podrška
5.0

Kurs Digitalni marketing

Kompletna obuka i vodič kroz digitalni i internet marketing, steknite neophodna znanja i praktična iskustva za planiranje marketinških kampanja i njihovo vođenje.

Content Marketing SEO E-Commerce Facebook Instagram WordPress
Digital Marketing Course Icon
trajanje kursa
11 nedelja intenzivne obuke
lekcije
22 predavanja
konsultacije
Podrška u učenju
sertifikat
Sertifikat

O kursu

Digitalni marketing vam pruža kreativnu slobodu da izrazite svoje ideje i privučete pažnju publike putem različitih medija kao što su društvene mreže, web-sajtovi, e-mail kampanje itd. Kroz naš kurs Digitalnog marketinga steći ćete tehnička znanja i naučiti strategije i veštine koje omogućavaju da svoju kreativnost pretvorite u efikasne marketing kampanje.

Cena i trajanje

1.000 €

Cena kursa sa uključenim PDV-om

850 €

Za plaćanje u celosti, cena kursa sa uključenim PDV-om

Rata od 167 €

Mogućnost plaćanja do 12 mesečnih rata, bez kamate

3 meseca

Intenzivna obuka u prostorijama Cubes School u Beogradu.

cubes box
cubes box
cubes box

Šta obuhvata kurs Digitalnog marketinga?

Kurs Digitalnog marketinga pokriva sve ključne oblasti online marketinga, pružajući širok spektar znanja i veština koje će vam pomoći da se izdvojite u digitalnom okruženju.

Uvod u marketing

Upoznavanje sa osnovama marketinga, istraživanje tržišta i formiranje ciljne grupe.

Web-sajt kao kanal komunikacije

Razumevanje značaja web-sajta kao kanala komunikacije i kako efikasno upravljati sadržajem.

SEO (Search Engine Optimization)

Otkrijte kako optimizovati sadržaj da bi ga pretraživači bolje rangirali i privukli više posetilaca.

Content Marketing

Kreiranje poruke za pravu ciljnu grupu i razumevanje razlike između različitih formi sadržaja.

Google Ads

Google oglašavanje i Google analitika: Savladajte veštine promocije putem Google-a i analize kampanja za bolje rezultate.

Marketing na društvenim mrežama

Upoznajte se sa različitim društvenim mrežama – Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok, postavljanjem kampanja i influenser marketingom.

E-Mail marketing

Razumevanje uloge e-mail marketinga i kako efikasno koristiti alate kao što je Mailchimp.

Kurs digitalnog marketinga smo osmislili tako da obuhvata sva najaktuelnija znanja potrebna za rad, a za svaku oblast na kursu zadužen je predavač sa višegodišnjim iskustvom iz te grane marketinga. Polaznici će steći sveobuhvatno i praktično znanje neophodno za rad na različitim pozicijama u sferi Digitalnog marketinga.

Praktičan rad i Projekti

Znamo koliko je praksa važna i zbog toga je kurs Digitalnog marketinga  baziran na praktičnom radu, omogućavajući polaznicima da teorijsko znanje primene na praktičnim primera, kroz rad na času, vežbe i domaće zadatke.

Na kraju kursa svaki polaznik će imati priliku da primeni svoje znanje u sveobuhvatnom finalnom zadatku, koji će predstavljati integraciju svih naučenih veština i koncepta.

Podrška u učenju

Naš tim predavača posvećen je polaznicima i pruža kontinuiranu podršku tokom celog kursa. Predavači su tu da vam pruže pomoć i odgovore na sva pitanja tokom kursa, bilo na samom predavanju ili van predavanja putem mail-a.

Takođe, na raspolaganju je i naša online platforma sa snimcima svakog predavanja. Ovi snimci su vam na raspolaganju kako biste obnovili gradivo iz učionice ili preslušali predavanje koje ste propustili. Na ovaj način polaznicima je obezbeđen pristup svim informacijama i resursima potrebnim za uspešno savlađivanje gradiva.

Česta pitanja

Za koga je kurs Digitalnog marketinga?

Ako razmišljate o promeni karijere i ulasku u oblast koja je u ekspanziji, digitalni marketing vam može otvoriti vrata za nove karijerne mogućnosti.
Ako imate sopstvenu kompaniju ili biznis, digitalni marketing vam omogućava da promovišete svoje proizvode ili usluge putem interneta i na taj način dođete do šire publike i novih potencijalnih klijenata.
Osobe koje već rade u drugim marketing oblastima, ali žele da unaprede svoje veštine iz oblasti digitalnog marketinga.
Svi koji se interesuju za internet marketing. Čak i ako nemate trenutne profesionalne ambicije u oblasti marketinga, razumevanje digitalnog marketinga može biti korisno za svakoga ko želi da bolje razume kako funkcioniše promocija.

Da li je potrebno predznanje za pohađanje kursa Digitalni marketing?

Kurs ne zahteva predznanje. Kurs je posebno prilagođen početnicima i pruža sveobuhvatnu obuku, gde se prvo uče osnove, a onda se polaznici postepeno uvode u napredne oblasti digitalnog marketinga.

Težina kursa: težina kursa 2/6

Na kojim pozicijama mogu da se zaposlim nakon kursa?

Ovaj kurs otvara vrata različitim pozicijama u oblasti digitalnog marketinga, uključujući pozicije kao što su Digital Marketing Manager, Freelance Digital Marketing Manager, Facebook Advertising Manager, Instagram Marketing Manager, SEO Specialist, Social Media Manager, Email Marketing Manager itd.

Kako u Cubes školi verujemo u važnost prakse, odlučili smo da našim polaznicima pružimo mogućnost sticanja praktičnog iskustva direktno u našoj kompaniji. Možeš pogledati više na stranici Praksa.

Pogledaj sva Česta pitanja.

Kontakt

Telefoni: +381 66 6596512 i +381 64 6417829
Viber: +381 66 6596512
WhatsApp: +381 66 6596512
Email: school@cubes.rs

Ocene polaznika kursa

Kurs Digitalnog marketinga je odli?no osmišljen i pokriva sve bitne aspekte ove široke oblasti. Znanja koja se steknu su vrlo konkretna i odmah primenjiva. Predava?i su odli?ni i vrlo pristup

's testimonial

Marija Dukić

Predavači

Marko Dragonjić

Marko
Dragonjić

Marko, diplomirani inženjer računarske tehnike i informatike, nakon završene Vojne akademije, od 2009. godine radio je na razvoju i održavanju informacionih sistema za potrebe Ministarstva odbrane. Karijeru je nastavio u kompaniji Code Synapsis, a nakon toga prelazi u Cubes, gde radi kao Team lead Mobile tima i kao predavač, a od 2020. godine i kao direktor Cubes School. Marko je svoje široko iskustvo u različitim tehnologijama: Java, JSF, JSP, ORACLE, ANDROID, SWIFT, iOS iskoristio i osmislio sveobuhvatne i kvalitetne obuke, kako bi polaznici stekli sva neophodna znanja za početak rada.

Pročitaj više

Plan i program

Uvod u marketing

U prvom poglavlju polazimo od osnovnog razumevana marketinga, uključujući definiciju, proces određivanja ciljnih grupa, planiranje marketinških kampanja i ključnu ulogu digitalnog marketinga u celokupnom marketinškom okviru. Ova oblast služi kao temelj za dalje učenje i primenu konkretnih digitalnih marketing tehnika i strategija.

Web sajt

U drugom poglavlju, istražujemo značaj web sajta kao moćnog kanala komunikacije. Kroz praktičan rad, upoznaćete se sa osnovama korišćenja WordPress platforme za izradu i upravljanje web sajtovima. Takođe, ovde objašnjavamo šta je SEO, zašto je bitan i naučićete da pravite SEO sadržaj radi poboljšanja vidljivosti sajta.

Content marketing

Ova oblast obuhvata izučavanje Content marketinga. Naučićete šta predstavlja content marketing, zašto je važan, kao i strategije kreiranja visokokvalitetnog sadržaja i distribuciju putem različitih digitalnih kanala.

Google oglašavanje i Google analitika

Sledi deo u kojem učite kako da uspešno radite promociju preko Google-a, posebno primenom Search i Display kampanja, kao i kako da promovišete video sadržaj putem YouTube-a. U ovoj oblasti naučićete i kako da pratite statistiku i rezultate kampanja kroz Google Analytics.

Marketing na društvenim mrežama

Ovo je verovatno najpopularnija i najšira oblast digitalnog marketinga.Na ovim predavanjima naučićete kako da društvene mreže koristite u poslovne svrhe i kako da odaberete pravi kanal za biznis koji vodite. Saznaćete sve o promovisanju i oglašavanju na ovim mrežama, kao i o kreiranju sadržaja za svaki od kanala: Facebook, Instagram, LinkedIn, TikTok…

Email marketing

Ovde učimo o značaju e-mail marketinga. Takodje, kroz praktičan rad naučićete kako se postavlja i vodi email kampanja. Dodatno, saznaćete šta su automatizovane email kampanje i pravićete svoje templejte. Dakle, steći ćete sveobuhvatno znanje o email marketingu.

Rezime i projektni zadatak

Na poslednjem času, vršićemo pregled celokupnog gradiva, sumirajući ključne tačke, a zatim ćemo zadati završni projekat koji će obuhvatiti sve aspekte kursa.

Prijave su zatvorene

Možete nam ostaviti svoje podatke kako bismo vas prve kontaktirali čim se prijave otvore.

Predrag Nastic
Zdravko Mitrovic
Masa Perunicic
Marko Lucic
cubes js
cubes arrow up
cubes box
cubes rectangle