Online kursevi
Pronađi svoj kurs
Cubes School
Podrška
5.0

Android kurs

Naučite da razvijate aplikacije širokog spektra u programskom jeziku Java i razvojnom okruženju Eclipse i AndroidStudio.

Android Java Android SDK REST api SOAP api OOP Android Studio WEB servisi
android course icon
trajanje kursa
6 meseci intenzivne obuke
lekcije
48 predavanja
konsultacije
Podrška u učenju
sertifikat
Sertifikat

O kursu

Sa više od 2.5 milijardi aktivnih uređaja širom sveta, Android je postao nezaobilazan deo digitalnog sveta, pružajući ogromne mogućnosti za razvoj inovativnih aplikacija. Danas, mobilne aplikacije su neophodan deo svakodnevnog života, pružajući korisnicima sve, od bankarskih usluga i novinskih članaka, do mogućnosti kupovine, slušanja muzike i gledanja filmova.

Razvijanje veština u Android Development-u omogućava vam da istražite svet mobilnog razvoja, otvarajući vrata kreativnosti i inovacijama u kreiranju mobilnih aplikacija.

Cena i trajanje

2.000 €

Cena kursa sa uključenim PDV-om

1.700 €

Za plaćanje u celosti, cena kursa sa uključenim PDV-om

Rata od 167 €

Mogućnost plaćanja do 12 mesečnih rata, bez kamate

6 meseci

Intenzivna obuka u prostorijama Cubes School u Beogradu.

cubes box
cubes box
cubes box

Šta se uči na Android kursu?

Na Android kursu polaznici imaju mogućnost sticanja znanja u razvijanju različitih aplikacija za sve verzije Android OS, uključujući i poslednju Android platformu. Veštine koje će se naučiti osposobiće poalznike da razvijaju širok spektar aplikacija, od onih jednostavnijih, pa sve do kompleksnih zadataka, poput rada sa podacima, koristeći se aktuelnim programskim jezikom Java, kao i razvojnog okruženja Eclipse ili Android studio.

Java programski jezik

Kroz ovaj deo kursa polaznici će imati priliku dase upozna sa Android Development-om, počevši od Java programskog jezika. Savladaće ključne koncepte, kao što su tipovi podataka, nizovi, petlje, kondicionali i objektno orijentisano programiranje, pružajući čvrste temelje za kreiranje Android aplikacija.

Razvoj Android aplikacija

U ovom delu kursa upoznajemo se sa Android Studio platformom, osnovnim komponentama Android aplikacija poput Activity, Service, Broadcast Receiver i ContentProvider, kao i sa Fragmentima. Kroz seriju projekata, naučiće kako da razvijaju funkcionalne i intuitivne korisničke interfejse i implementiraju osnovne funkcionalnosti aplikacija.

Nakon što steknu osnovno razumevanje Android development-a, polaznici će se upustiti u napredne teme, uključujući networking, grafiku i animaciju, rad sa senzorima i lokacijom, kao i upravljanje podacima kroz klasu Service, Broadcast Receiver i Content Provider.

Sticanjem sveobuhvatnih znanja iz Java programiranja i Android development-a, bićete sposobni da kreirate mobilne aplikacije koje će unaprediti korisničko iskustvo i postaviti nove standarde u mobilnom razvoju.

Praktičan rad i Projekti

Znamo koliko je praksa važna i zbog toga je Android kurs   baziran na praktičnom radu, omogućavajući polaznicima da steknu znanje kroz vežbe, domaće zadatke i razvoj projekata u realnom okruženju. Kroz ove aktivnosti polaznici će imati priliku da primene koncepte i tehnologije koje su savladali tokom predavanja, što će im omogućiti da razviju praktične veštine neophodne za uspešan rad u industriji razvoja softvera.

Završni projekat predstavlja kulminaciju svih naučenih veština i znanja. Polaznici će imati priliku da kreiraju sopstvenu Android aplikaciju, primenjujući koncepte i tehnike koje su savladali tokom kursa. Ovaj projekat pruža priliku da se kreativnost i veštine pokažu u praksi, pripremajući polaznike za samostalan rad.

Podrška u učenju

Naš tim predavača posvećen je polaznicima i pruža kontinuiranu podršku tokom celog kursa. Predavači su tu da vam pruže pomoć i odgovore na sva pitanja tokom kursa, bilo na samom predavanju ili van predavanja putem mail-a.

Takođe, na raspolaganju je i naša online platforma sa snimcima svakog predavanja. Ovi snimci su vam na raspolaganju kako biste obnovili gradivo iz učionice ili preslušali predavanje koje ste propustili. Na ovaj način polaznicima je obezbeđen pristup svim informacijama i resursima potrebnim za uspešno savlađivanje gradiva.

Česta pitanja

Da li je potrebno predznanje za pohađanje Android kursa?

Kurs ne zahteva predznanje. Koncept kursa je takav da se prvo uče osnove programiranja, zatim se ide prema višim nivoima znanja do naprednih znanja koja su sva pokrivena praktičnim radom. Na ovaj način polaznici svih nivoa obrazovanja i različitih oblasti mogu da se prijave na kurs.

Težina kursa: težina kursa 4/6

Na kojim pozicijama mogu da se zaposlim nakon kursa?

Znanje stečeno na kursu polaznicima otvara vrata ka različitim profesionalnim mogućnostima u svetu Mobile developmenta, a neke od pozicija su: Android Developer, Java Developer, Mobile Application Developer, Software Engineer (Mobile Development), Frontend Developer (Android), Backend Developer (Android), QA Engineer (Mobile Applications), Technical, Support Engineer (Mobile Applications), Mobile Product Manager itd.

Kako u Cubes školi verujemo u važnost prakse, odlučili smo da našim polaznicima pružimo mogućnost sticanja praktičnog iskustva direktno u našoj kompaniji. Možeš pogledati više na stranici Praksa.

Pogledaj sva Česta pitanja.

Kontakt

Telefoni: 066/659-65-12 i 064/64-178-29
Viber: +381 66 6596512
WhatsApp: +381 66 6596512
Email: school@cubes.rs

Predavači

Marko Dragonjić

Marko
Dragonjić

Marko, diplomirani inženjer računarske tehnike i informatike, nakon završene Vojne akademije, od 2009. godine radio je na razvoju i održavanju informacionih sistema za potrebe Ministarstva odbrane. Karijeru je nastavio u kompaniji Code Synapsis, a nakon toga prelazi u Cubes, gde radi kao Team lead Mobile tima i kao predavač, a od 2020. godine i kao direktor Cubes School. Marko je svoje široko iskustvo u različitim tehnologijama: Java, JSF, JSP, ORACLE, ANDROID, SWIFT, iOS iskoristio i osmislio sveobuhvatne i kvalitetne obuke, kako bi polaznici stekli sva neophodna znanja za početak rada.

Pročitaj više

Plan i program

Java Core Programming

Kurs obuhvata uvod u osnove programiranja kroz Java okruženje, kao i uvod u objektno orijentisano programiranje. Obuhvata osnovne komponente, tipove podataka, promenljive, operatore, kontrolu toka, objektno programiranje... Kurs obrađuje pomenute tematike kroz osnovne Java klase.

Android Application Development

Kroz učenje osnova Android platforme, kurs uvod u programiranje aplikacija za Android osmišljen je da Vas brzo uvede u osnovne koncepte pisanja aplikacija za Android uređaje. Na prvom mestu je upoznavanje sa Android SDK platformom, razvojem jednostavnijih Android aplikacija pomoću Java programskg jezika, potom izrada korisničkog interfejsa za Android aplikacije, kao i objavljivanje kreiranih aplikacija na Android Market-u.

Projekat

Kroz praktičan rad polaznici kursa razvijaju realne aplikacije koje koriste realne podatke sa nekog aktivnog Cubes projekta. Ovo je jedini način da se teorija stečena nekoliko meseci ranije pretvori i potvrdi kroz realni problem koji mentor (nastavnik) zadaje polazniku, a što ga kasnije očekuje na prvoj radnoj poziciji. Ovaj deo nastave se realizuje kroz mentorski rad u prostorijama Cubes-a.

Prijave su zatvorene

Možete nam ostaviti svoje podatke kako bismo vas prve kontaktirali čim se prijave otvore.

Masa Perunicic
Predrag Nastic
Zdravko Mitrovic
Marko Lucic
cubes js
cubes arrow up
cubes box
cubes rectangle