iOS kurs

Na ovom kursu ćete naučiti izradu mobilnih aplikacija za sve iOS uređaje, rad u razvojnom okruženju Xcode i programski jezik SWIFT

iOS kurs
4.7 od ukupno 34
iOS kurs
  • iOS
  • Mobile
  • Swift
  • Xcode
  • OOP
  • Cocoa Touch
  • WEB servisi
  • Animacije

iOS kurs programiranja - Swift

Ivan Nedeljković

Ivan Nedeljković

instruktor

Lead iOS Developer i Lead iOS Predavač
Ivan je naš Lead predavač na iOS kursu prepoznatljiv po velikoj želji da svoje veliko iskustvo prenese na svoje studente. Trenutno je pored Cubes IT Škole zaposlen u kompanniji Bakson Ltd/Ticketmaster kao Lead iOS developer. Razvojem mobilnih aplikacija se bavi više od 10 godina i imao je priliku da učestvuje u razvoju mobilnih aplikacija za iOS koje su postale popularne na svetskom tržištu. Na Apple Store-u postoji puno njegovih aplikacija koje je razvijao za veliki broj kako stranih tako i domaćih klijenata, kao što su: Kombank Arena, Hypo Alpe Adria banka, TDI radio, Turistička organizacija Beograda&

Sadržaj kursa
iOS kurs

POGLAVLJE 01 - Uvodni deo

U ovom poglavlju polaznici će postepeno steći osnovna znanja o programiranju, konceptima programiranjima, i konceptima razvoja mobilnih aplikacija. U ovom delu ćete steći znanja o Xcode razvojnom okruženju za iOS aplikacije, osnove Swift programskog jezika i osnove Objektnog orijentisanog programiranja. Šta su protokoli i ekstenzije, upoznaće se sa osnovnim algoritmima sortiranja i pretrage kao i kako se radi sa greškama (Error Handling).

POGLAVLJE 02 - Swift programski jezik

U ovom delu polaznici uče programski jezik Swift i kao i sve programske biblioteke potrebne za razvoj iOS mobilnih aplikacija, poput, Core Data, MapKit, Core Location... Takođe se upoznaju i sa: arhitekturom iOS sistema i Apple ekosistema, Cocoa Touch i osnovnim UI kontrolama, osnovnim tipovima navigacije u iOS-u, radiće i sa CollectionView-om, lokacijama i mapama. Ovo poglavlje takodje obuhvata uvod u konkurentno programiranje, uvod u web servise, baze podataka u iOS-u, kao i animacije i iscrtavanje custom objekata.

POGLAVLJE 03 - Napredni deo

Do ovog dela ćete već savladati osnovni nivo iOS kursa, i sad se prelazi na viši nivo u kom ćete učiti napredne metodologije u programiranju i razvoju softvera.

POGLAVLJE 04 - Projekat

Nakon što ste usvojili sva neophodna znanja potrebna da razvijate mobilne aplikacije, u ovom delu ćete razvijati vašu prvu mobilnu iOS aplikaciju, koju ćete objaviti na App Store-u. Ovaj deo je praktičan rad, koji će vas pripremiti za sledećih 6 meseci prakse.

Pored ove 4 celine postoji i dodana 5. celina koja obuhvata obuku za pronalazak posla, izradu CV-a, testiranje kandidata i dodelu sertifikata.

Prijavite se i obezbedite svoje mesto na vreme. Sledeći semestar je mart 2020. godine

Molimo vas koristite Vaše pravo ime i prezime
Broj telefona na koji možemo da vas kontaktiramo
Vaša email adresa za verifikaciju naloga
Ukoliko imate upišite promo kod
Uslovima korišćenja

Korišćenjem ovog sajta prihvatate upotrebu kolačića. Saznajte više