Kurs WEB programiranja

Postanite kreator sajtova uz osnove web programiranja i napredne tehnike radeći na realnim projektima.

 • PHP
 • Web
 • HTML
 • CSS
 • JavaScript
 • SQL
 • Baze podataka
 • Laravel
 • Zend
 • SEO
 • Angular
 • jQuery

Kurs WEB programiranja

Aleksandar Stanojevic

Aleksandar Stanojevic

instruktor

Aleksandar, inženjer računarske tehnike i informatike i bivši oficir Vojske Srbije, je naš predavač na kursu Web programiranja. Poslom PHP programera se bavi još od 2008. godine i studentskih dana. Nakon fakulteta postaje deo Ministrastva Odbrane i radi na razvoju informacionih sistema. Aleksandar je bio i deo tima kompanije Performance Technologies, a 2015. godine postaje član našeg tima i prenosi svo svoje znanje i iskustva na naše polaznike...

Aleksandar Dimic

Aleksandar Dimic

instruktor

Aleksandar, dipl. inž. računarske tehnike, završio je Vojnu akademiju 2008. godine i od tada se posvećeno bavi IT-em. Nakon 6 godina provedenih u Ministarstvu Odbrane nastavlja karijeru u firmi PS Tech (današnja Endava), odakle odlazi u kompaniju Telenor. Sve svoje znanje i iskustvo prenosi 2015. godine u Cubes gde radi kao CTO i predavač u IT centru. Aleksandar sa punom posvećenošću već nekoliko godina prenosi svoje znanje na svoje nove, mlad...

Sadržaj kursa
Kurs WEB programiranja

POGLAVLJE 01 - Kako "radi" WWW

Polaznici kursa se upoznaju sa osnovama Web-a, mrežnim protokolima, osnovama programskih jezika i upoznavaju se detaljnije sa sadržajem kursa.

Nakon ovog poglavlja polaznici će imati jasnu sliku o tome šta je Internet i kako funkcioniše Web, šta je http, a šta https i kako radi web uopšte.

POGLAVLJE 02 - Web programiranje osnove

Polaznici kursa se uvode u web programiranje. Ovaj deo kursa obično se naziva Front-End, i tokom ovog dela kursa polaznici uče front-end tehnologije, HTML, CSS, Java Script i potom uče osnove PHP-a.

POGLAVLJE 03 - Uvod u baze podataka kroz MySQL

Polaznici kursa se upoznaju sa bazama podataka. Šta je relaciona baza podataka i čemu služi. Šta su tabele, indeksi, referencijalni integritet, da koriste SQL za osnovne operacije nad bazama podataka i da koriste MySQL bazu podataka kroz programski jezik PHP.

POGLAVLJE 04 - Web programiranje napredni nivo

Polaznici kursa već su stekli potrebne osnove i sada prelaze na napredni nivo Web programiranja, upoznaju Objektno Orijentisano programiranje i rade sa bazama podataka.

POGLAVLJE 05 - Prvi projekat

Polaznici kursa će uz prisustvo mentora izraditi svoj prvi web projekat. Radi se o kompletnom web projektu, od izrade baze podataka, kodiranja dizajna u "responsive" HTML stranice, izrade CMS-a i uvezivanje i postavljanje sajta na internet.

POGLAVLJE 06 - Laravel framework

Polaznici se upoznaju sa jednim od najnaprednijih i trenutno najtraženijih gotovih rešenje u PHP-u. Kroz izučavanje framework-a polaznici rade na realnom projektu koji kasnije mogu iskoristiti kao deo svog CV-a.

POGLAVLJE 07 - Mentorski projekat

Polaznici kursa će uz prisustvo mentora raditi zajedno na testnom projektu kao tim.

AKTUELNI OGLASI ZA POSAO

Kompanija: Enjoy.ing Software Engineering - Pozicija: Web Developer

Link do oglasa

Kompanija: 42 Coders - PHP Developer

Link do oglasa

Kompanija: GoDaddy - Software Development Engineer

Link do oglasa

Kompanija: BOSCH - Senior Full-Stack Web Developer for Personal Assistance Solutions

Link do oglasa

Kompanija: Rhein Solutions - Junior Web Developer Magento / TYPO3

Link do oglasa

Kompanija: Brid.tv - PHP Developer

Link do oglasa

Kompanija: Zumoko - PHP Developer

Link do oglasa

Kompanija: NB SOFT - Praksa - Junior PHP programer

Link do oglasa