Kurs digitalnog marketinga

Kompletna obuka i vodič kroz digitalni i internet marketing, steknite neophodna znanja i praktična iskustva za planiranje marketinških kampanja i njihovo vođenje.

Kurs digitalnog marketinga
5.0 od ukupno 23
Kurs digitalnog marketinga
  • Web
  • SEO
  • E-commerce
  • Content marketing
  • Wordpress
  • Facebook
  • Instragram
  • Linkedin
  • CRM

Kurs za digitalni i internet marketing

Nenad Nikolić

Nenad Nikolić

instruktor

Nenad je talentovani trener prodaje i marketinga koji je poznat po tome što svoje znanje savršeno ume da iskoristi u praksi. U poslednjih 15 godina radio je na polju prodaje i marketinga za klijente širom sveta. Kreirao je marketing strategije i pružao podršku u marketing kampanjama za velike klijente poput Hyundai Motor Europe i iMind... Za njega se 100% može reći da digitalni marketing drži u malom prstu. Dok budete slušali njegova predavanja videćete da za ovog čoveka marketing i prodaja deluje kao igra. Studenti ga jednostavno obožavaju! Bukvalno sve njegove ocene od strane studenata su maksimalni broj zvezdica. Godinama je držao treninge

Sadržaj kursa
Kurs digitalnog marketinga

POGLAVLJE 01 - Uvodni deo

U uvodnom delu kursa naučićete sve pojmove iz digitalnog marketinga, i jasno ćete razumeti sve forme marketinga, kao što su direktni i klasični marketing, realni i digitalni marketing.

POGLAVLJE 02 - WEB dizajn

Zatim ćete naučiti osnove web dizajna. Kroz intezivni kurs PhotoShop-a, naučićete da koristite PhotoShop, obradite slike i pravite kreativu za kampanje.

POGLAVLJE 03 - Content marketing

Nakon kursa PhotoShop-a prelazi se na Content marketing. Naučićete šta predstavlja content marketing i zašto je važan. 

U prvom delu polaznici će naučiti sve o copywriting-u i pisanju PR i marketing sadržaja.

U ovoj oblasti konačno ćete razumeti šta je SEO optimizacija, shvatićete zašto je SEO optimizacija jako bitna, naučićete da pravite SEO sadržaj i sve o metodama SEO optimizacije.

U ovom delu kroz dve nastavne sesije naučićete da koristite Wordpress kroz praktičan rad, tako što ćete postaviti sajt u Wordpressu. Zatim naučićete da koristite wooCommerce Wordpress plugin za pokretanje online prodavnice. Takođe ćete kreirati svoju online prodavnicu na Shopify platformi.

POGLAVLJE 04 - Marketing na društvenim mrežama

Potom fokus pelazi na marketing na društvenim mrežama. Naučićte kako da društvene mreže koristite u poslovne svhe, kako da se promovišete na Instagramu, Facebooku, LinkedIn-u i Yutube-u.

POGLAVLJE 05 - Email marketing

Potom učićete sve o Email marketingu, pripremi kampanja i praktično ćete voditi email kampanje. Naučićete šta su automatizovane email kampanje i pravićete svoje templejte. Dakle, stećićete sveobuhvatno znanje o email marketingu.

POGLAVLJE 06 - Google analytics

U ovoj oblasti naučićete sve o Google Analytics-u. Detaljno ćete proći kroz sve panele Google Analytics-a, naučićete kao da pratite statistiku i rezultate kampanja kroz Google Analytics. Kako da pravilno tumačite izveštaje i na osnovu toga usmeravate vaše marketing kampanje. Jednostavna rečeno, naučićete Google Analytics “do srži”. Na konkretnom primeru ćete naučiti da postavite i pratite Goal-ove i eCoomerce statistiku.

POGLAVLJE 07 - Facebook kapmanje i Google adwords

Nakon toga glavni cilj kursa postaje Plaćeni online marketing. Kroz praktičan rad naučićete da pravite i vodite Facebook i Instagram kampanje, da se uspešno promovišete preko Google-a, posebno primenom AdWords alata, Serach i Display, da promovišete video sadržaj putem Youtube-a, i  kreirate kampanje koje donose više kupaca i promovišu vaš brend.

POGLAVLJE 07 - Praktični rad

Sam kraj kursa posvećen je praktičnom radu, gde ćete samostalno praviti marketing plan, osmisliti kreativu i voditi kampanje. Na ovaj način sve stečeno znanje ćete praktično primeniti, kako bi vam sve što ste naučili u potpunosti bilo razumljivo i savršeno jasno.

AKTUELNI OGLASI ZA POSAO

Digital Marketing Manager - Amazonia PPC

Link do oglasa

Search Engine Optimization Strategist - Xeliron

Link do oglasa

Social Media Associate - Worldwide Marketing Services

Link do oglasa

Asistent digitalnog marketinga - Cherry

Link do oglasa

Digital Marketing Specialist - Ferdinand Bilstein South East Europe

Link do oglasa

Prijavite se i obezbedite svoje mesto na vreme. Sledeći semestar je mart 2020. godine

Molimo vas koristite Vaše pravo ime i prezime
Broj telefona na koji možemo da vas kontaktiramo
Vaša email adresa za verifikaciju naloga
Ukoliko imate upišite promo kod
Uslovima korišćenja

Korišćenjem ovog sajta prihvatate upotrebu kolačića. Saznajte više