Java Script & React.js kurs

Kompletan kurs Front-End tehnologija koji će vas 100% spremiti za poziciju Front-End programera. Naučite trenutno najpopularniji Java Script Framework React.js

Java Script & React.js kurs
5.0 od ukupno 21
Java Script & React.js kurs
  • Web
  • HTML
  • CSS
  • JavaScript
  • Animacije
  • AJAX
  • Facebook
  • React

Java Script & React.js kurs

Vladica Lapčević

Vladica Lapčević

instruktor

Vladica je profesionalni Web developer sa više od 7 godina iskustva u radu sa različitim tehnologijama kao što su HTML5, CSS3, JS, jQuery, React, Redux, Photoshop, Wordpress, Joomla i još mnogo toga. Dugi niz godina radio je i kao samostalni i kao full-time web developer, i stekao mnogo vrednog iskustva u radu sa različitim tehnologijama i ljudima. Radio je na više od 200 projekata za klijente iz celog sveta. Poslednje dve godine, možemo slobodno reći, Vladica je "doktorirao" kao predavač iz oblasti Front-End tehnologija. Vladica odlično ume da upakuje predavanja kroz dosta praktičnog rada, kako bi studentima bilo zanimljivo i razumljivo. U p

Sadržaj kursa
Java Script & React.js kurs

POGLAVLJE 01 - HTML

HTML je programski jezik koji nam omogućava da prezentujemo informacije i sadržaj na Internetu. Na ovom delu kursa ce polaznici steći znanja o pravilnom organizovanju sadržaja i građenju Web stranice. Gradićete Web stranicu popunjavajući ih sadržajem u vidu teksta, slika, linkova.… HTML celina obuhvata sledeće teme: uvod u Web, rad sa tekstom, rad sa slikama, rad sa linkovima, rad sa tabelama, rad sa listama, rad sa formama, HTML 5 i HTML 5 elementi.

POGLAVLJE 02 - CSS

U drugom delu kursa polaznici će se upoznati sa osnovama CSS-a(Cascading Style Sheets). Formatiranje .html stranice je danas nezamislivo bez stilova, savremene i moćne tehnologije CSS na koju će kurs posebno obratiti pažnju. CSS celina obuhvata sledeće teme: CSS osnovni pojmovi, CSS sintaksa i umetanje CSS fajla, CSS selektor, CSS atributi, vrednosti i jedinice mere, CSS teksta i fonta, CSS slika i linkova, CSS tabela, CSS box model, CSS display i float, CSS formi, CSS 3 i CSS 3 animacije.

POGLAVLJE 03 - JavaScript

JavaScript je programski jezik čije se komande izvršavaju u browseru (pregledaču). Pored HTML i CSS, smatra se najosnovnijom veštinom u web programiranju. JavaScript omogućava da stvari postanu dinamične - da se pokreću.
Cilj ovog dela kursa  je da vam pruži osnovna znanja i praktičnu primenu u korišćenju JavaScripta.

POGLAVLJE 04 - React i Redux

Kroz ovo poglavlje polaznik kursa vidi pravu moć javascript-a. Teme koje se ovde izučavaju su: šta je React, webpack, JSX, React aplikacije, statefull komponente, state, props, funkcionalne komponente, liste, two way binding, stilizovanje React komponente, React i AJAX, routing i Redux.

POGLAVLJE 05 - Projekat i mentorski rad

U ovom delu kursa polaznici dobijaju konkretne projekte na kojima će raditi samostalno uz mentorski rad i koji će predstavljati njihovu referencu u CV-ju.

AKTUELNI OGLASI ZA POSAO

JavaScript Software Developer - Endava

Link do oglasa

JavaScript front-end Developer - Blueberry.io

Link do oglasa

Front End Developer - Factory World Wide

Link do oglasa

Front End Developer - KS Production

Link do oglasa

Frontend Software Developer - Sipod

Link do oglasa

Prijavite se i obezbedite svoje mesto na vreme. Sledeći semestar je mart 2020. godine

Molimo vas koristite Vaše pravo ime i prezime
Broj telefona na koji možemo da vas kontaktiramo
Vaša email adresa za verifikaciju naloga
Ukoliko imate upišite promo kod
Uslovima korišćenja

Korišćenjem ovog sajta prihvatate upotrebu kolačića. Saznajte više