Da li ste razmišljali da počnete da učite programiranje?

Sigurno ste čuli da je potražnja za programerskim kadrom velika i da imaju dobre plate.

Prema nedavno objavljenom istraživanju sajta www.poslovi.infostud.com u 2018. godini programeri su bili najtraženiji kadar, a prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, prosečna plata programera iznosila je 141.986,00 dinara, što je približno 1155eur.

Prilikom zapošljavanja programera najbitniji faktor je znanje i praksa.

Da li biste voleli da postanete programer?

Kako i gde?

Prava škola za kvalitetno IT obrazovanje

Cubes IT Centar

Cubes IT Centar je edukativni centar u sklopu kompanije CUBES DOO koja se već 10 godina uspešno bavi razvojem softvera.

Specifičnim konceptom obrazovanja, koji obuhvata ulazne testove i selekciju kandidata, zatim šest meseci stručne-intenzivne obuke, a zatim period prakse u firmi Cubes, dokazali smo da smo uspeli da odgovorimo potrebama sve brže rastućeg IT tržišta u Srbiji.

Za dve godine koliko centar postoji, od skoro 1000 prijavljenih kandidata odabrali smo 100 najbolje rangiranih, od kojih 80% danas rade kao programeri.

TO ZNAČI DA JE ŠANSA DA SE ZAPOSLIM
NAKON KURSA 80%?

100
studenata

80
zaposlenih
programera

Najtraženije IT obrazovanje u 2018-oj godini

Razlozi zašto se u prošloj godini najviše kandidata prijavilo za kurseve programiranja su jednostavni i očigledni:

Cubes IT Centar nije škola ili kurs, već praktično tvoj prvi posao, mesto gde ćeš stvarno napraviti svoj prvu web aplikaciju, svoju prvu mobilnu aplikaciju i objaviti je na play store-u.

Kvalitet nastave i prakse u Cubes IT Centru je na viskom nivou, jer predavači na kursevima su stalno zaposleni programeri sa preko 10 godina iskustva u razvoju softvera i dostupni su za konsultacije tokom celog kursa i nakon završetka kursa

Mentorski rad sa svakim polaznikom i pažnja posvećana svakom polazniku

Male grupe polaznika, jer je to jedini mogući način da polaznici imaju priliku da nauče koncepte programiranja

Nakon završenog kursa, kandidati dobijaju šansu za praksu u kompaniji Cubes i svi prolaze kroz dodatni kurs namenjen za edukaciju polaznika kako da pronađu posao, kako da nastave svoju IT karijeru

Da li to znači da obuka nije baš laka?

Tvoje zalaganje je najvažnije

Mi otvoreno priznajemo da programiranje nije baš tako jednostavno. Znanje koje je potrebno da steknete da biste se zaposlili, obimno je i obuhvata poznavanje ne samo nekog programskog jezika već i mnogo šire gradivo. Zato je obuka u Cubes IT Centru intenzivnog tipa, i zahteva potpunu posvećenost 6 meseci, kao i dalju obuku kroz praksu.

Takođe je neophodno da imate sklonosti ka programiranju, tj. “programerski kliker”. Zato kod nas postoji prijemni test za sve kandidate, i mi primamo polaznike koje polože test i pokažu viskok nivo sklonosti za ovaj posao. Zbog toga veliki broj kandidata koji ulože trud zaposle se odmah nakon kursa.

Uz pomoć prijatelja je mnogo lakše

Realno, možete i samostalno naučiti programiranje, pomoću video tutorijala na Internetu, ali je daleko teže. Potrebno je da imate bar minimalno tehničko predznanje, da odlično poznajete trenutne zahteve IT tržišta i da imate prijatelja programera koji će vam pomoći da sve dobro shvatite.

Da li postoji caka?

Ako si spreman ...

Postoji caka, a to je da smo obezbedili da ste ostvarili 30% popusta na rane prijave za sve kurseve i mogućnost plaćanja na rate bez kamate ...

Ako imate želju da se prijavite,
popunite formular, a mi ćemo vas kontaktirati: